Messi stand in Adidas reclame

Aanbevolen Sportuitrusting

Sport kleding / Aanbevolen Sportuitrusting 167 Views

Lionel Messi is niet alleen op het veld een vat vol schijnbewegingen. Ook in het gewone leven neemt de Argentijn graag mensen in het ootje.

Hoe anders te verklaren dat hij een vervanger liet opdraven om zijn nieuwste reclamespotje voor Adidas in te blikken?

Wie denkt in het filmpje hieronder het échte dribbelwonder aan het werk te zien is er aan voor de moeite. In plaats daarvan kan u het lichaam van Hussain Isa bewonderen, een 22-jarige leerkracht LO uit Essex. Het hoofd van Messi werd er daarna door experts in speciale effecten opgeplakt.


Ik moet lachen als ik eraan denk dat miljoenen mensen op de planeet mij met Messi verwarren. Tot nu toe waren enkel een paar goede vrienden en familieleden hiervan op de hoogte”, aldus de spits van het nietige Canvey Island.

Trots op eindresultaat

Hoe hij het zover kon schoppen? ,,Ik deed mee aan de auditie omdat ik dacht dat het om een bijrol ging. Tot ik te horen kreeg dat Messi het te druk had en ze eigenlijk een ‘body double’ zochten. Voor ik het goed en wel besefte, zat ik al op het vliegtuig richting Barcelona. Een van mijn vrienden deed trouwens ook iets soortgelijks bij Cristiano Ronaldo toen die nog voor Manchester United speelde.”

,,Het concept was simpel: ik moest met zes verschillende dribbels zowat de hele Spaanse selectie op een hoopje spelen. Ik ben best trots op het eindresultaat”, besluit Hussain

Comments