Jan Smit stopt met gelijknamige sportwinkel

Aanbevolen Sportuitrusting

Sport kleding / Aanbevolen Sportuitrusting 198 Views

Jan Smit, jarenlang actief bezig in de gelijknamige sportshop aan de Jan van Schaffelaarstraat in Barneveld, stopt op zeer korte termijn met de winkel.

Al langer was Jan Smit aan het rondkijken naar mensen die de ambitie en het enthousiasme in zich hebben, om de sportshop over te nemen. Zeer recent is dat rondgekomen en gaat deze wisseling van de wacht binnenkort plaatsvinden. Overeengekomen is dat de medewerk[st]ers in dienst van Jan Smit mee overgaan naar de nieuwe eigenaren. Laatstgenoemden
zullen zich binnen enkele weken bekendmaken en presenteren.

Jan Smit zegt daarover: “Ik ben blij met deze deal en ook enorm content dat het een sportzaak blijft. Jarenlang is het pand bekend geweest als Schueler Sport en hebben wij ook heel veel jaren de zaak voortgezet als Sportshop Jan Smit. Ondertussen worden er in de winkel dus al ruim een halve eeuw sportkleding en sportartikelen verkocht. Dat de toekomstige, nieuwe eigenaren het pand als sportzaak voortzetten, is niet alleen leuk maar ook van groot belang voor de mensen die er nu werken. Hun job is daarmee gegarandeerd en dat is voor mij natuurlijk een grote zorg minder.”

Vanaf dinsdag 22 februari houdt Sportshop Jan Smit een leegverkoop met kortingen tot tachtig procent.
Jan Smit ten slotte: “Ik ben dankbaar voor het in mij gestelde vertrouwen in de vele afgelopen jaren en het enorme aantal relaties dat ik heb opgedaan. De nieuwe eigenaren wens ik veel succes.”

Comments